Budget Taxi Groningen

Budget Taxi Groningen

Onze chauffeurs vervoeren u snel en voor een scherp tarief naar uw plaats van bestemming. Onze standplaats is Groningen, we rijden dan ook voornamelijk van en naar de stad Groningen. Liever ergens anders opgepikt óf heengebracht worden? Dat is natuurlijk geen probleem!

Openingstijden
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Er staat altijd een chauffeur voor u klaar! Dus heeft u midden in de nacht, vroeg in de ochtend, laat in de avond of gewoon overdag een taxi nodig? Reserveer deze dan via onze reserveringstool of bel: 050 - 280 1606

De mogelijkheden

- Taxi vervoer Groningen
- Vliegveld servicer
- Groepsvervoer
- Ziekenhuisvervoer
- Zakelijk vervoer
 
Vliegveld Service

Op vakantie, zakenreis of familiebezoek met het vliegtuig? Wij bieden een vliegveldservice naar vliegvelden in binnen- en buitenland. Dus, of u nou naar Schiphol, Charleroi, Weeze, Maastricht, Eelde of een ander vliegveld in binnen óf buitenland wilt, u kunt bij ons terecht!
Onze Vliegveldservice is gewoon te boeken via onze online boekingstool,
Vliegtuig Service
 
Groepsvervoer
Groepsvervoer

Groepsuitje en geen zin óf mogelijkheden om met de trein, bus of eigen vervoer te gaan? Wij verzorgen groepsvervoer voor groepen tot 25 personen.
Gaan jullie samen fotograferen, op survival in de veluwe, op stap, waterskiën, of skiën in Winterberg? Wij brengen en halen de hele groep van A naar B voor een scherp tarief.
Bel voor de mogelijkheden en tarieven of boek jouw rit direct via onze online boekingstool!
 
Ziekenhuisvervoer

Nooit meer te laat komen voor een ziekenhuisafspraak omdat de bus of trein vertraging heeft? Wij brengen u snel, op tijd en voor een scherp tarief van- en naar uw afspraak. Ziekenhuizen door heel het land staan in onze navigatie. Heeft u een afspraak bij een specialist in Maastricht? Ook dan brengen onze chauffeurs u veilig & snel heen en weer. Binnenkort een afspraak? Boek alvast uw taxi via onze online reserveringstool of bel 050 - 280 1606.
Ziekenhuis vervoer
 
Zakelijk vervoer
Zakelijk vervoer

Wij rijden veel zakelijk vervoer. Of u nou een klant wil laten ophalen of zelf naar een afspraak gebracht wilt worden, het kan allemaal! Ook vervoer van- en naar het vliegveld om zakelijke klanten of werknemers weg te brengen of te halen valt onder de mogelijkheden.
Zakelijk vervoer via Budget Taxi Groningen betekent:
- Scherpe tarieven
- Snel en veilig vervoer
- Goede, klantvriendelijke Chauffeurs
- Nette auto's
- 24/7 service